search
top

Архів новин

Новини

 

 

Віктор Гребенюк — у журі конкурс есе «Вишиванка у спадок»

6.10.2021. Управління культури, з питань релігій і національностей ОДА, Волинський обласний науково-методичний центр культури провели дистанційний конкурс есе «Вишиванка у спадок». Захід приурочили до 30-ліття Незележності України.


 

Віктор Гребенюк — переможець конкурсу імені Василя Стефаника

5 жовтня 2021 р. Наш спілчанин Віктор Гребенюк став переможцем-лауреатом Першого всеукраїнського літературного конкурсу малих прозових форм імені Василя Стефаника. Так журі оцінило його новелу «Правдиве прислів’я».


 

Стаття В. Гребенюка у журналі «Педагогічний пошук»

12.07.2021. У № 2 за цей рік науково-методичного журналу «Педагогічний пошук» уміщено статтю В. І. Гребенюка і М. П. Гребенюк «На відео й аудіо: письменники у класних і позакласних заходах»


 

Віктор Гребенюк узяв участь у круглому столі у бібілотеці імені Олени Пчілки

26 червня 2021 р. у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбувся круглий стіл «Оговорюємо проєкт Стратегії розвитку читання на 2021–2025 роки “Читання як життєва стратегія”».


 

Зустріч із шевченколюбами

9 березня 2021 року, як вже стало кількалітньою традицією, Волинський осередок СХПУ відгукнувся на прохання Обласного науково-методичного центру культури і став доброчинцем мистецького дійства «Нас єднають думи Кобзаря».


 

Успіх виявився через три роки

3.03.2021. Днями нашому спілчанину Вікторові Гребенюку вручили диплом третього ступеня в номінації «Проза» IV Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича (пам’ятаєте «покутську трійцю» – Василь Стефаник, Марко Черемшина, Лесь Мартович?).


 

Лесині читання у Ковелі

23.02.2021. Тривають урочистості до 150-річчя з дня народження Лесі Українки. В них, зокрема, бере активну участь наш спілчанин Іван Оринчак.


 

Творча зустріч у луцькому Будинку вчителя

22 лютого 2021 року члени осередку Юрій Вавринюк, Дмитро Довбуш, Володимир Сад і Віктор Гребенюк були гостями луцького Будинку вчителя. Зустріч із педагогами міста, переважно філологами, було приурочено до Всесвітнього дня рідної мови, що відзначався напередодні, та 150-річчю з дня народження Лесі Українки (25 лютого).


 

Презентація книги Івана Оринчака у КРБ

21 лютого 2021 р. у Ковельській районній бібліотеці відбулася презентація чергової поетичної збірки прот. Івана Оринчака «Почерк нащадка угринів», яка побачила світ у минулому 2020 році.
На це справжнє свято душі завітали численні друзі та поціновувачі поезії відомого ковельського поета.




Архів новин

 

top