search
top

Віктор Гребенюк бере участь у журі конкурсу «Ми з України!»

16.11.2022. Волинський обласний науково-методичний центр культури оголосив конкурс «Ми з України!» і запросив до складу журі члена СХПУ Віктора Гребенюка.

Цей творчий проєкт вирішено провести в клубних закладах та мистецьких школах територіальних громад області для розвитку творчих навиків, утвердження патріотичних мотивів. Аматорів запросили до написання прози, поезії, сценок, пісень про Україну, захисників і будівничих нашої держави задля піднесення морального духу під час воєнного лихоліття.

З-поміж кількох десятків надісланих творів, каже Віктор Іванович, не було жодного, писаного з байдужим серцем, хоча багато рядків ще не досить вправні. Навіть трохи наївні строфи позначені щирістю, а багатьом авторам (члени журі не знають їхніх імен) хочеться побажати трудитися на цій ниві й надалі вдосконалюватись. Були серед надісланих творів і писані, мабуть, учасниками літературних студій чи принаймні з порадами тих, хто має добрий смак і чуття мови. А кілька речей можна вважати не тільки талановитими, а й професійними.

 

top