search
top

Презентація книги Івана Оринчака у КРБ

21 лютого 2021 р. у Ковельській районній бібліотеці відбулася презентація чергової поетичної збірки прот. Івана Оринчака «Почерк нащадка угринів», яка побачила світ у минулому 2020 році.
На це справжнє свято душі завітали численні друзі та поціновувачі поезії відомого ковельського поета.

Зокрема, на своїй сторінці у фейсбук Іван Оринчак згадав тих, хто своєю присутністю, гарними словами та участю у підготовці створили теплу атмосферу цього творчого заходу:
«Дякую за свято своїй дружині матінці Оксані, своїм діткам, батькам, родині, друзям, справжнім друзям! Окремо дякую за тепло директору Ковельської ЦРБС Галині Божик, начальнику сектору культури і спорту Ковельської РДА Тетяні Матяшук, сценаристу і ведучій творчого вечора Ользі Бичковській, звукорежисеру Олегу Котіку, отцям деканам і всім священикам, хто підтримав; а також отцю Михайлу, матінці Галині та їхній донечці Уляні з парафії с. Шклинь (Горохівщина), отцю Василю і його духовному квартету з с. Мощена (Ковельщина), Почесному громадянину міста Ковеля поету, письменнику, журналісту, краєзнавцю Анатолію Семенюку, директору друкарні Тетяні Заболотній, Ірині Санжарі, тріо «Рай-дуга» Оксані Мулярчук, Жанні Будковій, Світлані Осокіній; другу Роману Волоху, працівникам бібліотеки, Голові письменницької літературно музичної спілки «Творчий світ» Вірі Семеній та всім спілчанам; а також Надії Кравчук, Ангеліні Махнюк, Анастасії Литвин, Кірі Сергієнко і її музичному викладачу Ірині Михалевич та всім гостям свята! Боже вас благослови!».

 

top