search
top

Архів новин

Новини 2015


 

Літературні зустрічі на Івано-Франківщині

28-29.11.2015. Члени Луцького осередку Спілки християнських письменників України Юрій Вавринюк, Василь Мартинюк, Володимир Сад та Дмитро Довбуш 28 та 29 листопада відвідали Івано-Франківщину.


 

Віктор Гребенюк взяв участь у передачі «Громадський вектор»

6 листопада 2015 р. Віктор Гребенюк взяв участь у передачі «Громадський вектор» обласного державного телебачення з нагоди Дня української писемності та мови.


 

Молитва письменника прозвучала по всій Україні

З 21 вересня по 1 жовтня 2015 р. Київський Патріархат провів своєрідний молитовний «автопробіг». У тривожний для Вітчизни час один пресвітер і численні віряни з різних куточків України проїхали прикордонними землями нашої держави, раз по раз зупиняючись для молитви за мир.


 

Маємо свого представника

17 вересня 2015 р у Волинській облдержадміністрації відбулось установче засідання нової експертної ради з питань видавничої справи. Обласний осередок нашої Спілки делегував до неї свого члена – Віктора Гребенюка. Доти у складі ради не було репрезентовано СХПУ.


 

Наголос — на електронні ЗМІ

15.09.2015. Наш осередок для поширення ідей Спілки та творчості її членів став приділяти більше уваги електронним засобам інформації. Адже годі зібрати в залах таку аудиторію, яку збирає теле- й радіоефір, інтернет.


 

Перший фестиваль християнської поезії Якова Бузинного зібрав учасників з усієї України

1-2 травня 2015 р. Луцьк приймав учасників Першого Всеукраїнського фестивалю Якова Бузинного «Жива вода на рани України». У приміщенні церкви «Дім Євангелія» зібралися учасники, що ввійшли в число фіналістів, а також гості та керівництво Спілки християнських письменників України — засновниці фестивалю.


 

На хвилях місцевої ефемки

29 березня 2015 р. в ефірі радіостанції «Сім'я і дім» у передачі «Благо» взяв участь Віктор Гребенюк. Він розповів про життя й провіщення Божого угодника Серафима Вирицького, який став прообразом головного героя його новели «Діло пророка».


 

Телеглядачам про християнську поезію

20 березня, напередодні Всесвітнього дня поезії, у передачі Волинського телебачення «Тема дня» взяв участь Віктор Гребенюк.


 

Наші – у радіопередачі до Дня письменника

4 березня Голова волинського осередку Спілки Юрій Вавринюк та Віктор Гребенюк взяли участь у передачі «Студія-3» радіостанції «Луцьк» із нагоди Всесвітнього дня письменника, що відзначався напередодні.


 

Зустрічі сленів спілки у євангельських церквах міста Дубно

8.03.2015. Члени Волинського осередку СХПУ Юрій Вавринюк, Василь Мартинюк, Ольга Міцевська, Володимир Сад та Дмитро Довбуш провели поетичні зустрічі у церкві євангельських християн баптистів та церкві християн віри євангельської міста Дубно.


 

Відкритий лист Спілки християнських письменників України
до місцевих осередків СХПУ


 

Перший поетичний конкурс-фестиваль Якова Бузинного
«Жива вода на рани України»

Спілка християнських письменників України оголошує поетичний конкурс Якова Бузинного «Жива вода на рани України». Він пройде у два тури: перший, заочний, на якому анонімно будуть визначатися переможці на основі надісланих віршів, та фестивальний, де учасники та переможці будуть мати можливість прочитати свої твори перед слухачами.


 

Волинський осередок СХПУ привітав нових членів

14.01.2015. Волинський осередок Спілки християнських письменників України провів чергове засідання. На ньому обговорювалися поточні питання діяльності спілки, зокрема положення 1 конкурсу-фестивалю поезії Якова Бузинного, та було вручено членські квитки новим членам.


 

Член Спілки Віктор Гребенюк взяв участь у творчих заходах Волині

10.01.2015. Окрім спільних заходів, члени осередку працюють як члени Спілки й одноосібно. Зокрема, член Спілки Віктор Гребенюк взяв участь у деяких творчих заходах.



Архів новин

 

 

 

 

 

top