search
top

Відійшла у вічність Любов Омельчук

8 квітня 2020 року після тривалої хвороби відійшла у вічність член Волинського осередку Спілки християнських письменників України Любов Омельчук.

Любов Антонівна Омельчук народилася 8 січня 1951 року в селі Криничне Маневицького району Волинської області у християнській родині. Нелицемірна віра батьків відобразилася в серці доньки з раннього дитинства, а поклик до віршування вилився в животворний потік слави і хвали Творцю. Любов до Бога, Його слова стали основною темою її творів. Біблійні персонажі, оспівані поетесою, яскравим прикладом залишаються в пам’яті читача.

У 2009 році вийшла збірка поезій «Краплини з джерела». Любов Омельчук також друкувалася у газеті «Голос надії», журналах «Благовісник», «Волинь християнська», колективних збірниках «Поезія віри», «Осоння віри», альманахах «Осоння».

Проживала Любов Антонівна у місті Луцьку. Останнім часом важко хворіла. Восени минулого року відчула себе краще і навіть змогла взяти участь у презентації чергового альманаху Волинського осередку СХПУ «Осоння».

 

top