search
top

У Києві пройшла фінальна частина Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна-2017

3 вересня 2017 р. Юрій Вавринюк як член журі узяв участь у фінальній частині Літературного конкурсу ім. Джона Буньяна-2017 — в нагородженні переможця та презентації книги «Гіркі сливи». Одночасно він прочитав семінар в рамках майстер-класів, що були організовані після презентації. Подія відбулася у Києві у приміщенні церкви «Філадельфія».

Конкурс на краще оповідання був організований Відділом освіти Української Церкви ХВЄ та служінням «П’ять хлібів та дві риби» з ініціативи християнського письменника Богдана Галюка. Юрій Вавринюк брав участь у цьому конкурсі як член журі. З майже 50 творів, надісланих на адресу організаторів, було обрано 5 найкращих, які увійшли до збірника «Гіркі сливи». В книзі також вміщені твори трьох членів журі: Богдана Галюка, Надійки Гербіш та Юрія Вавринюка.
А переможцем конкурсу став християнський письменник Олексій Декань. Саме за назвою його оповідання було названо збірник.

Після урочистого нагородження переможця та презентації книги відбулися майстер-класи для літераторів, які провели Юрій Вавринюк, Надійка Гербіш та Олексій Декань.

Організатори цього літературного свята оголосили про початок ІІ Літературного конкурсу ім.. Джона Буньяна.

Замовити книгу «Гіркі сливи» можна
через електронну аадоесу mail@5breads2fishes.com
,

або за телефонами;
+38 (068) 899+38 (068) 899 19 06 Марія, офіс відділу освіти УЦХВЄ,
+38 (097) 751+38 (097) 751 23 77 Анатолій, офіс Медіаслужіння УЦХВЄ
,

а також на сайті Emmaus

 


Семінар Юрія Вавринюка  


 

top