search
top

Вітання голови СХПУ з 15-ю річницею спілки

Шановні члени Спілки християнських письменників України!

28.01.2022. З великим задоволенням хочу привітати всіх вас з 15-ти річним ювілеєм!

Саме в цей день, 28 січня 2007 року, в місті Києві відбулась установча Конференція Всеукраїнської громадської організації «Спілка християнських письменників України», на якій було прийнято рішення про її створення.

За цей час ВГО «СХПУ» стала відомою в Україні організацією, яку поважають, до думки якої прислуховуються. До роботи організації входить не лише спектр письменницької творчості, а й різноманітні культурні проекти, такі як кінофестиваль «Світло», благодійні аукціони живопису та інші заходи, спрямовані на розповсюдження та ствердження християнських цінностей та світогляду у нашій державі.

За цей час до Спілки християнських письменників України долучилося понад 130 членів і створено 15 обласних осередків по Україні і надалі Спілка планує розширювати свої межі.

Ще раз щиро вітаю з цією подією. Радий за кожного, хто долучився до спільної праці. Бажаю кожному з вас великих успіхів у творчих починаннях, щоб через вас на світ народилось багато чудових нових творів, пісень, віршів та проектів.

Нехай Господь поблагословить нас, щоб ми всі разом працювали заради ствердження вічних християнських цінностей і моралі в нашому суспільстві.

Щиро дякую за вашу дружбу, підтримку та співпрацю!

З повагою і любов’ю Христовою
Голова СХПУ Костянтин Шаповалов

 

 

top