search
top

Вийшла збірка новел «Розстріляна коляда»

30.08.2018. Ця книжка Віктора Гребенюка тиражем 2000 примірників побачила світ у бібліотечці всеукраїнської газети «Вісник + К». Її складають вибрані твори з двох видань: «Тетрамерон» і «“Ефект Вертера” та інші новели».

Ці короткі динамічні оповідання з несподіваним кінцем описують дива чи просто незвичайні, повчальні випадки. Хоч, може, і нелегко в це повірити, але створено їх на основі дійсних фактів. Декілька з них виграли літературні премії – обласну, всеукраїнську, міжнародні. Кілька новел вивчають у школах (курс «Література рідного краю»).

Оскільки книжка вийшла фактично як додаток до масової газети, редакція внесла відповідні зміни: більшість заголовків – у газетному стилі, немає приміток, епіграфів тощо. Та й добір творів здійснено відповідно до вподобань читачів «Вісника».

«Розстріляна коляда» легко читається і буде добрим супутником у дорозі, на відпочинку, при підготовці виховних заходів. Її можна купити у відділеннях «Укрпошти» (або ж виписати там додому – передплатний індекс 98007), газетних кіосках, у листонош, єпархіальній книгарні-бібліотеці «Ключі» (Луцьк, просп. Волі, 2), інших книжкових магазинах, у редакції газети (Луцьк, просп. Перемоги, 15).

Нагадаємо, що ці новели Віктора Гребенюка можна придбати й у вигляді електронних книг в Інтернеті (супермаркет «Андронум» та інші ресурси), безкоштовно слухати як звукокнигу на сайті нашого осередку в розділі «Медіа» (підрозділ «Аудіо»).

 

top