search
top

У Луцьку відбулася презентація цьогорічного альманаху «Осоння»

11.05.2018. Новий випуск альманаху «Осоння» Волинського осередку Спілки християнських письменників України презентували 11 травня в луцькій бібліотеці-філіалі для дорослих № 10. Він поки що єдиний на всю СХПУ (попередній вийшов 2016 року).

Цього вечора прозвучали вірші, проза, уривки з перекладацького доробку, пісні на слова членів осередку. Виступили всі десять спілчан, а також декотрі з членів їхніх сімей. Зокрема, шестирічний Костя Міцевський зачитав вірш своєї мами Ольги Міцевської. Син Володимира Сада Єдуард виконав власну пісню на слова батька — Володимира Сада. Адже захід було присвячено до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї.

Слова визнання й підтримки прозвучали з уст члена Національної спілки письменників Євгенії Назарук, керівника літературної студії «Без меж» Валерія Гнатюка й інших колег по перу.

Приємно, що зал був повний, отже є кому слухати й читати твори духовної тематики.

Особлива подяка працівникам бібліотеки, у стінах якої осередок уже не раз зустрічався з читачами і особисто його очільникові Надії Чміль.

До речі, Осоння» – цьогорічне й попереднє – можна придбати за тел. 050 83 45 693 (Ольга). Якщо ж Ви бажаєте, щоб літератори виступили у Вашому закладі — навчальному, лікувальному, відпочинковому, мистецькому тощо, прохання зв’язатися ел. поштою bravik59@gmail.com або тел. 097 90 36 384 (Віктор).


Костя Міцевський


Ольга Міцевська


Лідія Вудвуд


Віктор Гребенюк


Василь Мартинюк


Дмитро Довбуш


Наталія Добжанська-Найт


Юрій Вавринюк


Євгенія Назарук

 

top