search
top

До школярів Ківерець

22 лютого 2017 р. в районній дитячій бібліотеці м. Ківерці наші спілчани Юрій Вавринюк, Ольга Міцевська, Дмитро Довбуш і Віктор Гребенюк зустрічалися з восьмикласниками ЗОШ № 3. Читали переважно твори з колективного збірника «Донбас – Волинь: в обіймах молитви», що вийшов друком днями.

Це було засідання літературно-мистецької вітальні «Гостини для душі» – година духовності «Знайомтесь: духовна книга». Працівники бібліотеки гарно підготували захід. То була добре виконана робота професіоналів.

Але письменники здивувалися зосередженій тиші цієї публіки – взагалі-то непосидющих і гамірних підлітків. Та й охочих придбати книжки з автографами було куди більше, ніж звичайно (хоча літератори ж подарували їх бібліотеці). «Мабуть, це тому, що поруч були їхні строгі вчительки?» – запитали гості в працівників книгозбірні. «Зовсім ні, – відповіли вони. – Бували тут різні зустрічі. Тож, повірте, якби школярів не зацікавили ваші твори, ніякі вчителі їх би не змусили так уважно слухати».

Тож велике спасибі цим юним слухачам, які, надіємося, стануть і нашими читачами. Велике спасибі всім, хто підготував і провів цю зустріч.


 

top