search
top

Якщо гора не йде до Магомета...

24 січня 2017 року представники Волинського осередку СХПУ зустрілися зі старшокласниками Спеціалізованої школи №1 м. Луцька. Захід відбувся за підтримки Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

Як зауважила на початку зустрічі завідувач відділу краєзнавства юнацької бібліотеки Віра Кумановська: «Якщо гора не йде до Магомета, то Магомет іде до гори». Відтак захід, проведення якого спершу власне і планувалося на базі бібліотеки, був покликаний заохотити школярів до читання, зокрема до ознайомлення з творчістю саме волинських письменників, а отже — до відвідування бібліотеки.

Впродовж зустрічі Юрій Вавринюк, Віктор Гребенюк та Дмитро Довбуш презентували альманах «Осоння», розповіли про діяльність Спілки християнських письменників, а також прочитали власні твори.

Під час заходу було піднято одне з актуальних питань: куди звернутися молоді, яка робить проби пера? Де вона може знайти професійну оцінку і підтримку? Волинський осередок СХПУ виявився відкритим для такої місії. Голова осередку Юрій Вавринюк запросив усіх бажаючих до спілкування через інтернет-сторінку спілки.

 

top