search
top

Назад

СХПУ взяла участь у книжковій виставці-ярмарку


23-24 серпня у Луцьку на Театральному майдані відбулася книжкова виставка-ярмарок, присвячена Дню незалежності України. Під час виставки ВОГО «Фундація розвитку громад» ініціювала благодійну акцію «Книжка ціною за життя», де вилучені кошти від продажу книжок будуть використані на потреби волинських військових, які зараз несуть на службу на Сході.
Після презентації виставки творчих робіт у арт-галереї «Луцьк» її учасники оглянули експозицію книг, що розташувалась просто неба на Театральному майдані міста навпроти Палацу культури.

Тут свої новинки презентували знані в краї видавництва «Ключі», «Терен», «Надстир'я», «Твердиня», «Волинська обласна друкарня», «Вежа-друк», «Волинські старожитності» та торгівельні організації «Руніка», «Освіта», «Планета», «Дім книги», «Знайка», «Ранок». Про це повідомляють у луцькій мерії.

Окремою експозицією були представлені книги Національної спілки письменників України, Спілки християнських письменників, а також виставка старовинних Кобзарів, зорганізована Луцькою міською централізованою бібліотечною системою.

Зацікавила виставка книг і голову Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика та Луцького міського голову Миколу Романюка. Вони ознайомилися із представленими виданнями.

Назад

 

 

top